Sign in to follow this  
Followers 0
Spectrum

Signatures?

3 posts in this topic

Hey Cheyne,

I see that the stray visible code that I flagged the other day in my sig was fixed, cool.

Just noticed today that my sigs are now no longer recognising bold text (or is that unbold text) changes throughout each line, ie. it stays the same level of, er, boldness.

They're suppose to appear formatted as BOLDunbold

Or maybe it now doesn't like being amongst all the font size and url tags?

Cheers.

EDIT: It appears OK on my signature edit preview, as well as on my 'About Me' page, so just the forum posts aren't right.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thats because all hyper links will be bolded by default, if you wanted a bold/unbold style writing , the unbold part would need to be unlinked.

Like this: SomeText

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, I see. Is that always been that way in v3.0? And wasn't the case in v2.0? Also, in the profiles it must not be bold then, 'cause it's looking normal.

Just had a tweak with differing sizes instead, might be too extreme, but maintaining a link across both words.

Anyway, all's cool. Cheers for the reason why. Makes sense now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0